Aanbod teams

Boek nu een van onze 3-daagse trainingen en ontvang per deelnemer GRATIS een Deck of Needs

Deck of Needs

Aanbod individueel

Boek 8 individuele (online) training en coaching sessies met Hugo A. Roele en ontvang GRATIS een 'Deck of Needs'.

Deck of Needs

Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen voor uzelf, uw organisatie of team.

Maatwerk

Wat vind JIJ een uitdaging als je luistert? Is het makkelijk om om te gaan met sterke emoties? Is het makkelijk om woorden te vinden om samen te vatten wat sprekers zeggen? Als professioneel luisteraar kan je luisteren. Tegelijkertijd weet ik uit eigen ervaring dat luisteren ons blijft confronteren met situaties, die uitdagend zijn en waar je zou willen leren, hoe je effectiever kan reageren en handelen.

Wat vind JIJ uitdagende gesprekken?

Om maatwerk trainingen aan te kunnen bieden werk ik graag met JOUW voorbeelden. Door gebruik te maken van de voorbeelden van de deelnemers kunnen we (jij, ik en de andere deelnemers):

Door deze aanpak ben ik in staat om trainingen te geven aan groepen met een verschillende niveau aan ervaring en daardoor verschillende dingen, die ze willen leren. Sommige inzichten en vaardigheden zijn voor iedereen gelijk. Tegelijkertijd kan ik door het gebruik van echte voorbeelden iedere deelnemer een maatwerk training aanbieden en zorgen dat iedere deelnemer een ongeveer even grote sprong voorwaarts kan maken.


 

 

Copyright Kommunikasie, Tulpstraat 47, 7514 ZJ Enschede, The Netherlands, tel: + 31 622 802 976, info@kommunikasie.nl