Over ons

Interview

Meer videos en blogs

Links

Op onze Facebook pagina's bieden wij ruimte voor vragen, feedback en wat je verder nog zou willen delen. We proberen hier ook regelmatig nieuwe inzichten en evenementen te delen.

Book of Needs op FB

Deck of Needs op FB

Wie zijn wij?

Kommunikasie is begonnen als collectief van enkele NVC-trainers. Op dit moment is de belangrijkste trainer Hugo A. Roele. Bij verschillende projecten werkt hij samen met collega's uit heel Europa en de USA. De Tools op deze website zijn zijn kinderen. De groeiende kwaliteit van deze tools is echter mogelijk door feedback en vertalingen door anderen. Het doel is in de nabije toekomst nieuwe trainers en co-ontwikkelaars toe te voegen.

Drs. Hugo A. Roele (Enschede)

Hugo Roele Hugo A. Roele heeft vele jaren gewerkt als trainer, organisatieadviseur en coach in diverse Europese landen. Hij begon met het leren en verder geven van NVC (Nonviolent Communication) in 2001. Sinds 2010 wijdt hij een groot deel van zijn tijd aan het ontwikkelen van methoden en tools voor empathisch luisteren en het communiceren met behoeften. Het Book of Needs, Deck of Needs en de Flower of Needs zijn gebaseerd op zijn brede ervaring, zowel zakelijk als privé. Hij is de trotse vader van 3 zonen en woont in Enschede. (meer info over activiteiten als coach, mediator en adviseur op: www.hugoaroele.nl)

Het Book of Needs is tot stand gekomen in samenwerking met:

Matthew Rich-Tolsma (Utrecht)

Matthew Rich-Tolsma Matthew Rich-Tolsma is een internationaal erkende expert op het gebied van transformatief leren en de ontwikkeling van leiderschap. Hij is een zeer ervaren facilitator, coach, en programmaontwikkelaar en werkt samen met een breed scala aan organisaties wereldwijd, zowel virtueel als ter plekke. Hij is gecertificeerd trainer bij het Centre for Nonviolent Communication en lid van het team van Lectica, Inc. Hij is trots Zuidafrikaan en leeft samen met zijn vrouw Anneke in Utrecht. (Meer info over zijn andere activiteiten: www.rich-tolsma.com)

Afhankelijk van het type vraag kunnen we ons team uitbreiden met diverse (internationale) trainers op het gebied van communicatie en NVC.

Copyright Kommunikasie, Tulpstraat 47, 7514 ZJ Enschede, The Netherlands, tel: + 31 622 802 976, info@kommunikasie.nl