Andere kaarten

Zelfkaart Humor

Hoewel de Zelf-kaart oorspronkelijk ontworpen is voor de 'rode' kaarten uit het Deck of Needs, zorgt het ook voor een andere ervaring, als je hem gebruikt met andere behoften.

Self Card Support Liv

Bovenstaande foto laat zien, dat de kaart ook gebruikt kan worden met andere kaarspelen zoals het 'Känslo & behovskort' van 'Friare Liv'.

Zelf-Kaart

"Ik weet dat je wilt, dat anderen je accepteren zoals je bent. En ... kan je ook jezelf accepteren?"

Acceptatie

Er is een groep behoeften, die we hopen te vervullen SAMEN met familie, vrienden, kinderen, partner, collega's en andere mensen zoals:

  • Zorg
  • Liefde
  • Bescherming
  • Acceptatie
  • Erkenning

Als kind zijn anderen vaak de enige optie om deze behoeften te vervullen. Wanneer mensen ouder worden, wordt zelf vervullen een mogelijkheid. En zelfs als je de voorkeur heb om bij de vervulling van deze behoeften anderen te betrekken, zal je merken dat je deze 'rode' behoeften alleen voldoende kunt vervullen, als je ze ook aan jezelf kunt geven.

'Verdubbel' je behoeften woordenschat

Zelfkaart met Acceptatie De Zelf-Kaart is een kaart, die je kan toevoegen aan een kaart met een 'Behoefte'. Hoewel we nog steeds over dezelfde behoefte spreken, merk je waarschijnlijk dat er een duidelijk verschil is als je kijkt naar de bovenstaande kaart 'Acceptatie' of de gecombineerde kaarten 'Zelf' en 'Acceptatie' hieronder. Het voelt bijna als een andere behoefte.

Bestel of maak

De Zelfkaart wordt sinds 2019 standaard meegeleverd bij het Deck of Needs. De kaart is ook onderdeel van Kaartenset 1. Bestel een set met gelamineerde kaarten in onze webshop. Of ga naar onze Gratis Tools pagina om de kaarten zelf te maken. Neem contact met ons op, als je deze kaart in een andere taal wilt vertalen. Registreer je nu en of ga naar onze Facebook-pagina en we houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, nieuwe spelvormen, nieuwe tools, andere talen en updates.

Copyright Kommunikasie, Tulpstraat 47, 7514 ZJ Enschede, The Netherlands, tel: + 31 622 802 976, info@kommunikasie.nl